Transport av kyl och frys

Sävsjö Termogods är ett fraktföretag som har erfarenhet och kunskap inom frystransporter. De finns tillgängliga för dig som har behov av att frakta mat och livsmedel som är fryst eller behöver vara nedkylt under hela frakten fram tills kunden eller butiken som ska ha era produkter. Det är inte alla lastbilar som klarar detta och det är därför viktigt att man vänder sig till rätt transportföretag när man ska frakta kyl- och frysvaror som behöver hållas i de låga temperaturer som de är i.

Därför så finns Sävsjö Termogods att ta kontakt med och anlita för att man ska få fram produkterna och varorna i det skick som man lämnade ifrån sig dem i. Detta är självklart mycket viktigt för att maten inte ska bli dålig och börja tina eller bli varm under själva färden.

Olika företag- olika behov för kyltransporter.

Om ni kanske har ett mindre företag och inte så stora beställningar så har ni inte heller ett behov av en större lastbil, detta är inget problem utan ni kan istället tillgå ett mindre fordon och tjänsten anpassas efter era behov. Medan större företag eller kanske kommunala verksamheter där man kör ut lunch exempelvis behöver ett större fordon för att man ska kunna få tillgång till maten.

Men vanligast är det att man inom företaget fraktar större laster med beställningar och leveranser då det är de längre sträckorna som är kritiska för att mat och dylikt ska hålla sig bra i alla lägen. Säg exempelvis att det är sommar ute, då kan man inte frakta matvaror i en vanlig lastbil. Då är det Sävsjö Termogods som man kan vända sig till för att få hjälp med kyl- och frystransporter. De garanterar dig som kund en hög säkerhet och kvalitet på arbetet som de utför.